Tuinaanleg

Wanneer het tuinontwerp en het beplantingsplan is gemaakt, kunnen de materialen worden uitgezocht en kan het echte werk beginnen!

Voor zowel kleine als grote aanlegwerkzaamheden staan we voor u klaar. We verwijderen de huidige beplanting, doen het grondwerk, we leggen de (sier)bestrating en beplanten de tuin met planten, heesters en bomen. Daarnaast maken we uw tuin compleet met bijv. een vijver, schuttingen, tuinafscheidingen, veranda’s, overkappingen, hekken en poorten, pergola of andere voorzieningen, zoals beregening en verlichting.

U hoeft niet op zoek te gaan naar een grondwerker, stratenmaker, timmerman, vijverbouwer, plantendeskundige, elektricien. We hebben het materiaal en de mensen om alles voor u te doen.Van grote kraan tot zaaicombinatie en van shovel tot rupsdumper. BVGroen heeft alles in huis en is daarmee één aanspreekpunt. Kortom, uw tuinaanleg is bij ons in vakkundige handen.Tijdens de werkzaamheden houden we graag contact met u, zodat u op de hoogte blijft van onze vorderingen. Kleine aanpassingen en wijzigingen kunnen zo direct meegenomen worden.Als de aanleg of renovatie klaar is, bekijken we samen met u het resultaat en zetten we daar waar nodig de puntjes op de i.