Particulier tuinonderhoud

Het onderhoud van de tuin is voor de één pure ontspanning voor de ander een vervelende klus.

Toch is het onderhoud van uw tuin van groot belang om ervan te blijven genieten. Ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. BVGroen biedt haar klanten onderhoudscontracten aan ( zie onder ) Deze onderhoudscontracten worden samengesteld naar de wensen van de klant en tuin. Mocht u vragen hebben over deze contracten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan een passende offerte voor u opmaken.

Onderhoudsabonnementen

Onderhoud op afspraak
Bij deze onderhoudsvorm bepaald u wanneer wij uw tuin komen doen. U kunt ons gewoon een email sturen of bellen voor een afspraak. Wij plannen het onderhoud aan uw tuin in, en komen op de afgesproken dag en tijd langs.
Onderhoud op offerte basis
Uiteraard kunnen wij voor u ook een passende offerte maken voor het onderhoud aan uw tuin. We komen dan van te voren vrijblijvend een keer kijken en inventariseren uw wensen. Aan de hand daarvan kunnen wij u dan een offerte doen toekomen.
Voor- en najaarsabonnement
Hierbij wordt in het voor- en najaar onderhoud gepleegd, 2 keer per jaar, bestaande uit het snoeien van heesters en bomen, ruimen van afgevallen blad, eventueel scheuren van vaste planten, bemesting en onkruid vrij maken van de borders.
Kwartaal abonnement
Bovenstaande vorm kan uitgebreid worden naar 4 keer per jaar, wij komen 2 keer extra in het groeiseizoen. Hierbij worden bovengenoemde werkzaamheden uitgevoerd en worden in de zomer de hagen geknipt.
Jaarrond abonnement
Maandelijks in het groeiseizoen een voor- en najaarsbeurt. Met deze vorm kunt u erop vertrouwen dat uw tuin het hele jaar door een representatieve uitstraling heeft, deze vorm is uitermate geschikt voor bedrijven aan huis.
Onderhoud van het gazon vindt wekelijks plaats.